Supa de praz

de Brindusa in Supe, 9 Ian 2011 | 4050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 litri supa de pui/vita facuta in casa
  • ½ litru apa
  • 5 + 1 fire subtiri de praz, curatate
  • 3 linguri amidon de porumb + 3 linguri apa rece
  • 50 g unt
  • Sare, piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz:

  • Taie 5 fire de praz in bucati de 2-3 cm si fierbe-le in ½ litru de apa
  • Pune totul intr-un blender si fa-le un piure fin.
  • Prazul ramas taie-l rondele foarte subtiri. Topeste untul intr-o tigaie si caleste prazul, pana ce devine moale si maroniu.
  • Intr-o oala de 3 l pune supa si piureul din blender. Da un clocot.
  • Amesteca amidonul cu apa rece ca sa se dizolve. Pune deasupra un polonic de supa ca sa-l diluezi. Toarna inapoi in supa. Da cateva clocote, ca sa ingroase putin supa.
  • Potriveste de sare si piper. Inchide focul.
  • Pune in oala continutul din tigaie. Amesteca usor.
  • Serveste supa cu crutoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de spanac cu cartofi.(de post)