Supa de pui cu dovlecei si praz

de Bya Ralu in Supe, 13 Iul 2015 | 5422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de tacamuri de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 1 dovlecel maricel
  • 50-100 g legume congelate
  • 3 linguri de bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/boia dulce/leustean uscat
  • 1 lingura de bors magic delikat cu legume
  • patrunjel prospat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu dovlecei si praz:

Spalam bine tacamuriile de pui, le punem in oala de supa, punem apa si punem la fiert.

Ceapa se toaca marunt, iar morcovul il taiem rondele, le punem la calit in ulei de masline pentru cateva minute, dupa care se adauga in oala de supa.

Adaugam si legumele congelate si lasam sa fiarba cam 20 minute. Cand sunt fierte bucatiile de pui si legumele, se adauga bulionul, dovlecelul curatat de coaja si seminte, taiat cuburi sau felii mai mari si prazul taiat rondele.

Se pun condimentele, se mai lasa circa 5-10 minute sa se fiarba dovlecelul.

Cand e gata se presara patrunjel proaspat tocat marunt.

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu dovlecei si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pasare, cu taitei