Supa de pui cu fideluta

de Zamfira in Supe, 14 Sep 2012 | 5235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1 telina
  • 3-4 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • frunze de patrunjel
  • sare
  • 200 g. fideluta (sunt mai subtiri ca fideaua)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu fideluta:

Spalam carnea si o portionam. Curatam si spalam legumele, un morcov il dam pe razatoare, restul legumelor puteti sa le taiati in bucati mai mari sau cubulete.

Punem carnea la fiert si indepartam spuma formata pe parcurs. Dupa 5-10 minute de fierbere si spumare adaugam legumele si sarea (ceapa si cateii de usturoi vor ramane intregi).

Timp de fierbere 40-50 minute. In final adaugam fideluta, patrunjelul verde tocat si mai fierbem supa timp de 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu fideluta" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovlecel si sparanghel