Supa de pui cu taietei de casa

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 1 Mai 2010 | 10575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei
  • sare,piper,patrunjel
  • 2 oua
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taietei de casa:

taieteii:ouale se bat cu un praf de sare,apoi se adauga faina treptat si se framanta un aluat tare.Se intinde ff bine(sa fie foaia subtire) si se taie fasii de marimi potrivite,formand taieteii.Se lasa sa se usuce pe hartie de copt(eu i-am facut seara si i-am folosit dimineata.

Legumele se taie dupa preferinta si se pun la fiert in apa,unde am adaugat si 2 linguri de ulei.Punem si pieptul si lasam la fiert(eu am scos pieptul si l-am folosit la spaghete).Cand au fiert legumele si carnea se pun taieteii si se lasa la fiert(aprox 10-15 min,depinde de grosime).Se servesc cu patrunjel verde tocat.Este fff buna.

POFTA BUNA!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
MOLOKHIA