Supa din carne de vita

de Maria68 in Supe, 30 Iul 2012 | 4067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 kg rasol cu os cu maduva
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • sare
  • 2 1/2 l apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din carne de vita:

Se pune rasolul sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Cand a facut spuma, se curata cu lingura cu gauri. Se adauga ceapa, morcovul si patrunjelul curatate si spalate. Sarea se pune dupa jumatate  ora de fierbre. Se fierbe cu focul mic cca. 3 ore.

Cand este fiarta carnea, se scoate rasolul, se pune pe farfurie la cald. Supa se serveste cu galuste de gris, cu taietei sau zdrente.

Rasolul se serveste cu cartofi fierti si cu mujdei, sau cu un sos pentru carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de vita cu galuste de gris