Supa minestrone

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 15 Mar 2017 | 15411 vizualizari

 

O supa groasa, consistenta, cu multe legume colorate si hranitoare si nu-i mai mult de 20 lei pentru doua portii generoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 tija apio
  • 4 rosioare
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri fasole alba din conserva
  • 2 linguri fasole rosie din conserva
  • 1/2 dovlecel
  • 3 linguri fasole verde congelata
  • 120 ml suc de rosii
  • 1 foaie dafin
  • sare si piper
  • ½ lingurita oregano uscat
  • 40 gr mini fusile
  • 2 linguri ulei
  • 600 ml cu apa fierbinte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa minestrone:

  • Pune uleiul intr-o craticioara si adauga ceapa tocata marunt, usturoiul tocat fin, morcovul tocat rondele, apoi apio rondele fine si soteaza-le 5 min'

  • Condimenteaza cu sare si piper, oregano uscat si frunza de dafin

  • Adauga apoi cartoful taiat cubulete, apoi dovlecelul tot cubulete si 600 ml apa fierbinte

  • Lasa sa fiarba putin, adauga apoi fasolea verde, rosiile tocate si fasolea boabe din conserva.

  • La final pune sucul de rosii si cand legumele sunt fierte pune pastele mici si mai lasa-le cateva minute sa fiarba

TIPS-URI

1

Poti adauga la final oregano si busuioc proaspat, pentru o aroma deosebita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa minestrone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare