Supa rosie cu legume si paste fainoase

de Valclaudia in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2016 | 3280 vizualizari

 

Rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 praz
  • 1 borcan radacinoase conservate pentru iarna (telina, morcov, pastarnac, patrunjel)
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cca 3l apa plata
  • 100 gr. paste fainoase marunte (stelute)
  • verdeata proaspata (marar, patrunjel)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rosie cu legume si paste fainoase:

Curatam, apoi spalam ardeiul si prazul sub jet de apa rece.

Punem la foc oala cu cca 3 l apa plata.

Adaugam uleiul de masline, prazul taiat rondele si ardeiul taiat bucatele.

Cand apa da in clocot adaugam continutul din borcanul de radacinoase conservate, foaia de dafin, sare si piper dupa gust.

Lasam cca 10 minute sa fiarba legumele, apoi adaugam rosiile pasate.

Dam cateva clocote, presaram pastele fainoase si lasam sa fiarba supa la foc domol cca 8-10 minute.

Oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rosie cu legume si paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

09.05.2016, 19:35

Tare buna arata supita ta Val

mihaelar63 1

15.05.2016, 01:20

Buna !!!

Panacris 1

21.05.2016, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vaca