Supica de fasole verde

de rivka in Supe/Ciorbe, 12 Apr 2010 | 4684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 grame fasole verde
  • 4 ardei capia maricei
  • 2 cartofi maricei
  • 2 cepe potrivite ca marime
  • 1 morcov mare de iarna
  • ulei masline
  • patrunjel tocat fin
  • pt acrit eu folosesc otet de la ardei iuti din borcan
  • smantana pt servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supica de fasole verde:

Fasolea se curata si se rupe, se spala jub jet de apa.

Legumele , morcovul, ardeii, ceapa se curata, se spala, morcovul se rade, ceapa se toaca la fel si ardeii capia, cartofii se taie cubulete.

Ceapa cu morcovul si ardeii se pun in oala in cateva linguri de ulei de masline la dustuit pana isi lasa miros, se adauga fasolea,  si apa, se lasa la fiert cca 10 minute apoi se adauga si cartofii si se mai lasa cca 6-10 minute se aduga si vedeata tocata marunt.

Se condimenteaza dupa gustul fiecaruia.

Se serveste acrita eventual pt adulti cu otet (eu folosesc de la ardei iuti din borcan) si eventual cu smantana.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supica de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta