Tabouleh a la Ruxy ( de post)

de RuxyRux in Salate, 16 Noi 2010 | 9763 vizualizari

 

O salata libaneza in varianta personala....

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 1 gulie mica,
  • 1 ceapa rosie,
  • 3 rosii,
  • 1 legatura de patrunjel,  
  • 1 canita de fulgi de grau( Plafar)
  • Sosul:
  • 3 linguri de ulei,
  • 3 linguri de pasta de susan
  • 1 lingurita si 1/2 de zeama de lamaie,
  • 1 catel mare de usturoi zdrobit...
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleh a la Ruxy ( de post):

Tocam legumele marunt, le asezam cuminti la locurile lor...si pregatim sosul. Amestecam si servim cu mare placere...o salata de post excelenta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleh a la Ruxy ( de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]