Tagliatelle cu ceapa si varza

de Angelina_Elena in Paste, 12 Sep 2013 | 6572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle (de casa)
  • 1 varza (medie)
  • 1 ceapa (mare)
  • 40 ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ceapa si varza:

Curatam, spalam si taiem marunt ceapa.

Varza o dam pe razatoarea cu ochiuri mici apoi o punem intr-un vas.

Presaram sarea, ameastecam pentru a intra in varza, apoi o scurgem bine de apa lasata.

Punem ceapa la calit in uleiul incins.

O lasam pana se inmoaie bine, apoi adaugam varza si o lasam aproximativ 20 de minute pentru a se calii.

Amestecand mereu pentru a nu se pinde de fundul vasului.

Mai adaugam sare daca e nevoie si 1 praf de piper.

Dupa ce varza s-a calit, punem intr-o oala apa cu putina sare la fiert.

Cand apa incepe sa fiarba adugam pastele si lasam sa fiarba 8 minute.

Dupa ce s-au fiert, le scurgem de apa apoi le amestecam cu varza calita.

Servim imediat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ceapa si varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]