Tagliatelle cu ciuperci şi brocolli

de diaconta in Paste, 11 Mar 2012 | 3377 vizualizari

 

Adică o mâncare delicioasă chiar si pentru o zi de post,daca pastele sunt fara ou.

 

INGREDIENTE

  Cantitatile sunt in functie de cate portii doriti sa faceti.

  • Tagliatelle(eu am folosit vreo 4 „ghemulete”)
  • Morcovi
  • Brocolli
  • Ulei
  • Ciuperci champignon brune cam 200 gr
  • Sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ciuperci şi brocolli:

Ciupercile le taiem felii,dupa ce le spalam sau nu (parerile sunt impartite in aceasta privinta),eu le spal,nu as putea sa le folosesc altfel.Un morcov l-am facut fideluta cu ajutorul curatitorului de legume.

Intr-o tigaie punem putin ulei si punem ciupercile impreuna cu morcovul sa se prajeasca.Lasam pana cand scade toata apa lasata de ciuperci si se mai prajesc putin.Condimentam.As zice sa nu va zgarciti cu piperul,brocolli este cam „fad” altfel mai ales combinat cu paste.

Brocolli il punem la fiert in apa cu putina sare impreuna cu un morcov.Nu lasam prea mult brocolli,il scoatem si-l punem in apa cu gheata sau un jet de apa rece ,pentru a-si pastra culoarea.Morcovul fiert il taiem rondele.

Fierbem si tagliatellele in apa cu putina sare.Le scurgem de apa si le punem peste ciuperci.Adaugam si brocolli si rondelele de morcov.Daca este cazul mai condimentam….dar sa nu exageram totusi.

        Simplu,rapid si deosebit de gustos.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci şi brocolli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

ionela2682 1

14.03.2012, 19:58

Numai la auzul denumirii..CIUPERCI ...zic yach..daca elimin galbiorii sigur iese o mancarica super buna!!!
si uite cum ocolesc mereu ciupercile!!

diaconta 1

14.03.2012, 20:05

am inteles deci la tine ciupercile sunt ca pestele la mine

RuxyRux 1

15.03.2012, 16:45

Excelente Diuta...excelente! Imi plac mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Patrate ondulate cu mazare si ton