Tagliatelle cu perisoare in sos de rosii

de Bya Ralu in Paste, 30 Oct 2015 | 3983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste tagliatelle

Pentru perisoare:

  • 100-150 g carne tocata de porc
  • 1 ceapa verde
  • 1-2 linguri de orez
  • sare/piper
  • faina

Pentru sos:

  • 1 fir ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 cutie de pasta de rosii
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu perisoare in sos de rosii:

Carnea de porc se amesteca cu ceapa tocata cat mai marunt,orezul,sare piper,se formeaza bilute se trec prin faina si se pun pe o farfurie.Se acopera cu folie si se lasa in frigider 2-3 ore(eu le-am lasat toata noaptea).

Pentru sos:

Taiem ceapa verde,o calim in ulei de masline impreuna cu usturoiul strivit.

Punem pasta de rosii peste si putina apa,condimentele si bilutele de carne si acoperim cu un capac.

Se amesteca cu grija din cand in cand sa nu se lipeasca,se mai pune apa daca mai este nevoie pana cand carnea este fiarta.

Pastele se fierb separat intr-o oala in apa cu sare,cand sunt gata se scurg de apa se pun intr-o farfurie,iar deasupra se pun perisoarele cu sosul format.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu perisoare in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]