Tagliatelle cu sos bolognese

de MotanLaOale in Paste, 22 Iun 2017 | 6517 vizualizari

 

Rapid de facut si foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 400 g tagliatelle Barilla
  • 400 g sos bolognese Barilla
  • 200 g smantana grasa
  • 50 g cascaval Delaco ras
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos bolognese:

Pastele se fierb in apa cu sare, dupa recomandarile de pe ambalaj.

Se pune sosul intr-o cratita si se fierbe pana ajunge la temperatura de fierbere.

Se adauga smantana, putina apa si se amesteca bine.

Se potriveste de sare si piper.

Se scurg pastele si se amesteca cu sosul preparat.

Se serveste cu cascaval ras.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]