Tagliatelle cu spanac și parmezan – rețeta simplă și delicioasă

de Retete_gustoase in Paste, 24 Mar 2025 | 2306 vizualizari

 

Daca sunteti fani paste sau spanac, astazi va prezentam o combinatie foarte simpla, dar foarte gustoasa.
Pentru aceste Tagliatelle cu spanac și parmezan – rețetă simplă și delicioasă, ai nevoie de doar cateva ingrediente: paste, spanac, usturoi si parmezan.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Tagliatelle cu spanac și parmezan – rețeta simplă și delicioasă:
  • 200 g tagliatelle
  • 250 g spanac proaspat 
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g parmezan ras
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu spanac și parmezan – rețeta simplă și delicioasă:

Cum se prepara aceste Tagliatelle cu spanac și parmezan – rețeta simplă și delicioasă:

Pune pastele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastreaza 100 ml din apa in care au fiert inainte de a le scurge.

Intr-o tigaie mare, incalzeste uleiul de masline si caleste usturoiul tocat marunt, timp de cateva secunde. Adauga spanacul si gateste-l 2-3 minute pana se inmoaie, apoi adauga apa de la paste si jumatate din parmezan si amesteca pana obtii un sos cremos.

Adauga pastele fierte in tigaie si amesteca bine. Asezoneaza cu sare, piper.

Presara restul de parmezan deasupra si serveste imediat.

Încearcă și rețeta de Paste integrale cu carne de pui in sos de rosii, foarte gustoase sau varianta de Paste cu afumatură la cuptor

Iti recomandăm și rețeta de Paste cu sos de rosii la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu spanac și parmezan – rețeta simplă și delicioasă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]