Tagliatelle de casa

de RoXx in Paste, 1 Oct 2014 | 2977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • sare
  • faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle de casa:

Oul se amesteca cu faina si un praf de sare. Faina se adauga treptat pana se obtine un aluat elastic dar ferm in acelasi timp. Aluatul astfel obtinut se acopera cu folie de plastic si se lasa la odihnit o jumatate de ora. Dupa cele 30 de minute se intinde din aluat o foaie subtire pastrand cat de cat o forma dreptunghiulara. Se ruleaza foaia obtinuta si se taie fasii de 1 cm grosime. Se folosesc imediat sau dupa ce se lasa la uscat.

TIPS-URI

1

Cand se intinde foaia, se adauga destula faina incat sa nu se lipeasca fasiile intre ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle de casa