Tagliatelle (facute in casa)

de Criss in Paste, 6 Noi 2013 | 8523 vizualizari

 

Copilul meu adora pastele indiferent de care ar fi ele. Uneori cand vreau sa-l rasfat, ii mai fac eu pastele acasa, desi e ceva de lucru cu ele, merita. Pentru supe sau ciorbe de exemplu, mereu fac eu pastele, pentru ca eltfel nu le mananca.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • faina cat cuprinde (aproximativ 4 linguri/ou)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle (facute in casa):

Se face un aluat elastic, nelipicios, care se intinde intr-o foaie subtire. Se lasa sa se usuce 10-15 minute. Atentie , nu trebuie lasata prea mult pentru ca daca se usuca prea tare, devine sfaramicioasa. Se ruleaza foaia si se taie fasii de aproximativ 1 cm. Se intind taieteii si se mai lasa sa se zvante putin.Se fierb in apa cu putina sare, apoi se servesc cu branza, sosuri sau dupa preferinta.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle (facute in casa)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]