Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri

de Satisfyyourcravings in Paste, 9 Mar 2016 | 3061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de 2 cm ghimbir proaspat
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 linguri otet din orez
  • 3 linguri ulei de susan
  • 1 varza chinezeasca
  • 500 grame broccoli
  • 250 grame taitei
  • 200 grame sparanghel
  • 4 oua mari
  • ulei de masline
  • sos picant (eu am folosit Sriracha)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri:

Ghimbirul si usturoiul se dau pe razatoarea fina si se amesteca cu sosul de soia, otetul, ulei de susan si piper.

Se taie varza fasii si se fierbe impreuna cu broccoli, desfacut in bucati, si taiteii, in apa sarata. 

Se fierb 3 minute, apoi se adauga sparanghelul si se mai lasa 1 minut. Se scurg de apa si se amesteca cu dressingul obtinut anterior. 

Se prajesc ouale intr-o tigaie, la foc mediu.

Se impart taiteii si legumele in 4 portii, se aseaza cate un ou prajit deasupra si se servesc cu sos picant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei chinezesti picanti cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

-Licurici- 1

10.03.2016, 08:26

yam yam yam, ce bine arata!

-Marius- 1

10.03.2016, 08:36

Geanina87 1

10.03.2016, 15:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu file de merluciu