Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki

de Satisfyyourcravings in Rata, 29 Mar 2016 | 5043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piper de rata cu piele, taiat felii
  • 3 linguri sos Teriyaki
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 100 grame ciuperci enoki
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • 1 chili proaspat, fara seminte si tocat
  • 1/2 ardei gras verde, taiat fasii
  • 1/2 ardei gras galben, taiat fasii
  • 1 catel de usturoi feliat
  • cateva fire ceapa verde, tocate rondele
  • 150 grame taitei gatiti
  • 1 lingura sos de peste
  • 40 ml supa de pui
  • sos de soia dulce (ketjap manis)
  • seminte de susan prajite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki:

Se amesteca carnea de rata cu sosul Teriyaki si se lasa la marintat minim 30 de minute.

Se incalzeste un wok la foc mare. Se adauga uleiul de susan si cel de floarea soarelui, apoi ghimbirul si chiliul si se gatesc pana devin aurii.

Se adauga ardeii, ciupercile,ceapa si  usturoiul si se prajesc cateva minute, pana se inmoaie. Se adauga taiteii, sosul de peste si supa de pui si se lasa pana cand taiteii s-au incalzit, 2-3 minute. Se adauga sos de soia dulce dupa gust.

Se scot taiteii si se pastreaza la cald.

Se incalzeste putin ulei de floarea soareului, in wok si se prajeste carnea 2-3 minute.

Se serveste imediat cu taitei si presarat cu seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata cu portocale