Taitei de casa

de Ancutsa in Paste, 10 Aug 2017 | 2635 vizualizari

 

Taitei de casa rasuciti. Se fac destul de repede (si se mananca si mai repede), dureaza mai mult doar ca sa se usuce. Imi plac mult pentru ca sunt mai gustosi si ii folosesc atat in supe, cat si in mancare, in loc de paste.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • aprox. 200 gr faina 
  • un varf de lingurita sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

 

Intr-un castron, se pune putina faina, se face un spatiu in mijloc, se sparge oul, se presara putina sare si se amesteca bine.

Se intinde coca intr-o foaie cat se poate se subtire pe masa presarata cu faina.  Se lasa foaia la odihnit o jumatate de ora.

Se taie cu un cutit de patiserie dupa plac. Eu i-am taiat fasii subtiri si lungi si apoi i-am rasucit cu degetele.

Se lasa la uscat cateva ore, eu i-am pregatit seara, asa ca i-am lasat peste noapte pe o tava cu faina sa se usuce bine.

 Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/taitei-de-casa-2.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taietei cu varza