Tarta cu branza, ardei si schinduf

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2012 | 4316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru crusta:
  • 1 cana faina de grau
  • 3/4 cana faina integrala de ovaz
  • 2 lg ulei de dovleac
  • 6 lg ulei floarea soarelui
  • 8 lg apa rece
  • 1 lgt sare
  • Umplutura:
  • 350 g branza proaspata de vaci
  • 230 g smantana cu 12 % grasime
  • 1 lg faina de grau
  • 1 lg gris
  • 1 ou
  • 1/2 lgt schinduf
  • 40 g ardei gras rosu
  • sare si piper
  • .........
  • unt si faina integrala de ovaz pentru uns & tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza, ardei si schinduf:

1. Amestecati toate ingredientele pentru aluat si framantati pana la omogenizare. Lasati sa se odihneasca aluatul 10 minute.  

2. Pregatiti umplutura blenduind toate ingredientele, mai putin ardeiul gras cubulete pe care il icorporati la final cu ajutorul unei spatule.   

3. Intindeti aluatul si puneti-l intr-un vas termorezistent (20 x 20 cm) uns cu unt si tapetat cu faina integrala de ovaz. Puneti umplutura si nivelati.  

4. Introduceti vasul in cuptorul preincalzit la 190 °C pana cand umplutura se rumeneste (30-45 min).

Puteti sa o serviti calda sau rece!

Bon Appetit

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, ardei si schinduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]