Tarta cu branza si dovlecei

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2013 | 3412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluatul il facem din:
  • 150 gr branza de vaci
  • 6 lg lapte
  • 6 lg ulei
  • 1 lg sare
  • 300 gr faina
  • 1 praf de copt
  • umplutura:
  • 200 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 lg smantana
  • sare
  • piper
  • 2-3 lg spanac tocat
  • decor:
  • felii de dovlecel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si dovlecei:

Aluatul il pregatim astfel: branza o amestecam cu lapte si ulei. Adaugam sarea faina si praful de copt.

Ingredientele pt umplutura le amestecam toate impreuna

Asezam in tava aluatul si deasupra umplutura. Peste umplutura punem felii de dovlecel

Dam la cuptor 

Servim ori calda ori rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]