Tarta cu branza si rosii

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 4626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 foaie aluat foietaj
  • -300 g branza sarata de vaca
  • -100 g branza feta
  • -4 oua
  • -150 g kaizer
  • -4 rosii
  • -oregano
  • -cateva picaturi ulei de masline
  • -patrunjel
  • -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si rosii:

 Intr-o tava de tarta se intinde aluatul si se inteapa din loc in loc cu furculita.
Se rade branza sarata, se amesteca cu branza feta si se adauga rand pe rand ouale. Se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper. Aceasta compozitie se toarna in tava si se intinde bine cu ajutorul unei linguri.
Kaizerul se taie felii subtiri si se aseaza peste umplutura. Rosiile se taie si ele felii subtiri si se aseaza peste kaizer. Presaram deasupra oregano.
Se incalzeste cuptorul si se introduce tava. Se lasa la copt circa 30 - 40 min.
Dupa ce se scoate din cuptor, se stropeste tarta cu cateva picaturi de ulei de masline si se adauga cateva cubulete de branza si frunze de patrunjel pentru decor.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta floare cu spanac si branza