Tarta cu carne de curcan si broccoli

de oanapl in Curcan, 5 Iun 2017 | 4275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 250 g carne de curcan
  • 1 ardei rosu
  • 1 broccoli mic (300g)
  • 100 g ciuperci (conserva)
  • 2 linguri ulei
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 50 ml smantana
  • 70 g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu carne de curcan si broccoli:

Tai carnea de curcan cubulete si o calesti pe toate partile. Adaugi condimentele, apoi adaugi ardeiul si ciupercile taiate cubulete.

Intre timp, desfaci broccoli buchetele si le tragi un clocot in apa cu sare, pentru 3-4 minute. Scoti broccoli, il scurgi bine de apa si il adaugi peste carnea de curcan.

Mixezi ouale cu smantana si sare si le adaugi peste amestecul de carne si legume.

Intinzi aluatul foietaj si il transferi in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si il intepi cu furculita, din loc in loc. Adaugi compozitia si tai surplusul de aluat. Introduci tava in cuptorul incins la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute. Scoti tava, presari cascavalul dat pe razatoare si apoi introduci tarta din nou la cuptor, pentru cateva minute, pana se topeste cascavalul.

 Lasi sa se raceasca putin si servesti tarta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne de curcan si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresă de post pufoasă și aromată – Rețeta savuroasă de casă

pe 17.03 la 09:55

Cheesecake cu dovleac si mascarpone - Deliciu fin si aromat

de oanapl 7

pe 16.03 la 21:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan la cuptor