Tarta cu ficatei

de BuniMaria in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2010 | 5939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 linguri cu smantana         
  • 4oua         
  • 300g cascaval          
  • 300g ciuperci           
  • 300g ficatei de pasare            
  • faina cat cuprinde         
  • sare        
  • piper        
  • unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ficatei:

Pregatim intai blatul: intr-un vas se amesteca smantana cu oul,apoi se adauga faina, cat sa se obtina un aluat mai moale.

Umplutura:ciupercile  tocate se calesc in putin unt ,adaugandu-se sare si piper.Ficateii fe fierb ,se taie cubulete mici,iar cascavalulse da prin razatoare.

Intr-o tava  unsa cu unt si tapetata cu faina, se intinde blatul  cu lingura,uniform.Se pune ficatul,taiat cubulete,ciupercile,cascavalul ,iar deasupra ouale batute.

Se coace o ora .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

violette 1

27.05.2010, 14:20

O tarta excelenta ....merita toate laudele!

nadina73 1

28.05.2010, 01:17

5 furcu am trecut-o la favo ,arata grozav de bine

alilianaa 1

02.01.2015, 21:25

tare bine arata!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval