Tarta cu legume

de ela in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2011 | 9757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 1 conserva mica de mazare verde
  • 200 gr sunculita taraneasca afumata
  • 100 gr telemea
  • 100 gr cascaval
  • 5 oua
  • 1 ardei capia rosu
  • 3 fire praz
  • sare, piper
  • 2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume:

Punem la fiert cartofii in coaja,in apa cu sare,15minute.Ii scoatem,ii lasam sa se raceasca putin,apoi ii decojim si ii taiem cubulete.

Taiem sunculita marunt.Taiem rondele prazul. Curatam ardeiul si il taiem cubulete. Dam pe razatoarea mare cascavalul si telemeaua.

Batem albusurile bine cu sare si piper dupa gust,apoi adaugam galbenusurile,faina,cascavalul,telemeaua,ardeiul,cartofiimazarea bine scursa si sunculita si amestecam cu grija totul.

Ungem o forma termorezistenta cu ulei si turnam in ea compozitia pregatita si dam la cuptor aproximativ o ora,pana se rumeneste frumos deasupra.

Servim calda dar este foarte buna si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

ela 1

03.10.2011, 22:52

multumesc tuturor pentru aprecieri

Ubulika 1

07.10.2011, 18:34

betooooooooon!! ce idee buna!..acuma am bagat si eu la cuptorsa vedem ce iese

Bya Ralu 1

17.10.2012, 16:17

ce bine arata!imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute cu ciuperci si legume