Tarta cu legume si branza

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 19 Iun 2018 | 3429 vizualizari

 

 Se poate consuma atat calda cat si rece! Este un aperitiv gustos unde il putem lua chiar si la pachet pentru un picnic in natura!
"Picnicul Bucatarasilor"

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovlecei (zuchinni)
  • 1 morcov mare
  • 250 g branza sarata
  • 5 oua mari
  • 130 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 60 ml ulei
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si branza:

Dovleceii si morcovii ii dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare deasupra.
Intr-un bol adaugam ouale cu uleiul, mixam pana omogenizam bine ambele ingrediente, pe urma adaugam faina cu praful de copt trecute prin sita, amestecam din nou, iar la sfarsit adaugam branza, dovleceii si morcovul scursi de zeama pe care au lasat-o, potrivim de sare si amestecam bine pana obtinem un aluat uniform.

  Punem compozitia obtinuta intr-o tava pe care o tapetam cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru cca.35 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de orez cu legume si unt