Savureaza o delicioasa tarta cu sunca si cascaval, perfecta pentru orice masa. Cu un aluat fraged si o umplutura bogata de sunca si cascaval, aceasta tarta este usor de preparat si ideala pentru pranzuri, cine sau brunch-uri.
Pentru Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv ai nevoie de urmatoarele ingrediente: faina, ardei kapia, cascaval, sunca, smantana.
Cum se prepara Tarta cu legume si branzeturi - Reteta gustoasa de aperitiv
Se amesteca faina cu pliculetul de drojdie uscata, peste care se pune sarea si piperul dupa gust,
Se topeste margarina. Se taie sunca si cascavalul apoi ardeiul, Toate acestea impreuna cu oul se pun peste ingredientele uscate. Se amesteca sa se omogenizeze.
Lasam aluatul format timp de 1 ora sa se odihneasca.
Se pune aluatul apoi intr-o tava de tarta in care in preabalil am pus hartie de copt.
Deasupra ungem cu ou batut sau punem mozzarella rasa.
Eu nu am avut asa ca am uns-o.
Se coace pentru 30-35 minute.
Incearca si reteta de Tarta cu ciuperci si sunca, un aperitiv foarte gustos sau varianta de Tarta cu ceapa.
Iti recomandam si reteta de Quiche cu dovlecei.
1
datorita ingredientelor care o contine tarta, ea nu va creste ca orice aluat cu drojdie.