Tarta cu legume si carne de pui

de Rahela Velicu in Pui, 25 Noi 2017 | 4003 vizualizari

 

"TARTE si PLACINTE rumenite si iscusite".

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente aluat:
    • 250 g faina
    • 125 g unt
    • 1 ou
    • 6 linguri de apa rece
    • 1/2 lingurita de sare
    Ingrediente umplutura:
    • 1 piept de pui
    • 1 borcanel de ciuperci
    • 1 morcov
    • 1/2 ardei gras
    • 2-3 buchetele de broccoli
    • 4 oua
    • 100 g iaurt
    • 30 g cascaval
    • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si carne de pui:

 Pregatim aluatul: punem faina intr-un bol, untul, oul, apa si sarea si framantam aluatul. Trebuie sa nu fie lipicios, daca este nevoie, mai adaugati o lingura de faina. Dam la frigider pana pregatim umplutura.Pieptul de pui il taiem cubulete si le frigem in tigaie, fara ulei.

 Legumele ( broccoli, ciuperci feliate, morcov si ardei taiate julienne)  le fierbem 6-7 minute si le lasam la racit.

 Intindem aluatul, il punem in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Intepam aluatul din loc in loc, cu furculita. Punem legumele, carnea de pui si acoperim cu ouale batute cu iaurt si dam la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, pentru 25-30 de min. Cand este gata, radem cascaval deasupra si mai dam 1 min. la cuptor sa se topeasca.

TIPS-URI

1

Se pot adauga legume dupa gustul fiecaruia.

2

Alatul tartei se poate face si cu untura in loc de unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]