Tarta cu mere

de Bucataras in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 4914 vizualizari

 

Iata o reteta de tarta delicioasa cu lapte Joya Natur.

 

INGREDIENTE

  • 150g faina integrala
  • 50ml ulei
  • 70ml lapte JOYA Natur
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita de zahar brun
  • un praf de sare
  • 500g mere taiate felii subtiri
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 2 linguri de fulgi de migdale
  • 3 lingura de zahar
  • 150g Iaurt Joya natur
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • zeama de la o jumatate de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

Amestecati faina, uleiul, laptele de soia, drojdia, zaharul si sarea si framantati pana obtineti o coca.

Lasati coca sa creasca pentru 1 ora si intre timp preincalziti cuptorul la 180˚C.

Rulati coca intr-o foaie subtire pe care o asezati in forma de tarta unsa cu putin ulei, si formati o margine inalta de aprox 3cm.

Acoperiti baza tartei cu felii de mar si presarati cu scortisoara, zahar si fulgi de migdale. Amestecati iaurtul de soia cu zaharul vanilat si zeama de lamiie si turnati amestecul peste tarta.

Dati la cuptor pentru 30–40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Rocsi 1

03.04.2013, 22:34

diaconta 1

04.04.2013, 14:04

Bucataras,cam zambareata tarta asta a ta )))))))

diaconta 1

04.04.2013, 14:34

Moaaaaaaaaama ce ne-a mai ametit,ba-i cu poze,ba fara poze,ba-i sus ,ba-i jos,tulaaaaaaaaaai,e greu cu incepatorii astia )))))))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere, nuca si suc de portocale - Reteta gustoasa si aromata