Tarta cu pere si banane

de Lau in Dulciuri, 12 Sep 2011 | 3834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 60 ml apa calduta
  • 100 g zahar
  • o lingurita praf de copt
  • 7 linguri faina
  • un praf de sare
  • 1 lingura cafea macinata
  • 4 linguri nuca de cocos
  • 1 plic budinca cu gust de frisca
  • 4 linguri de zahar
  • 500 ml lapte
  • 3 pere
  • 1 banana
  • 1 plic tort jelle rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere si banane:

Galbenusurile le mixam impreuna cu apa timp de 2 minute. Adaugam zaharul si mai mixam 5 minute. Vom obtine un aluat de consistenta unei spume aerate si tare pufoasa. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cafea, nuca de cocos, sare si amestecam usor

Turnam compozitia in tava unsa si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava

Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic

Cand blatul s-a racit adaugam crema (sa fie un pic rece). Asezam perele curatate si taiate felii, apoi adaugam banana

Plicul de tort jelle il pregatim conform instructiunilor de pe plic, apoi il lasam sa se raceasca putin dupa care se adauga peste fructe

Dam la frigider 2 ore dupa care putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovleac