Blatul
se face ca un pandispan obisnuit:
separam albusurile, le batem spuma
Se amesteca galbenusurile cu zaharul si uleiul si se adauga usor peste albusuri.
Apoi picuram esenta de vanilie si adaugam si faina in ploaie.
Crema: se storc strugurii si se strecoara intr-un pahar
.Mustul obtinut se amesteca cu praful de budinca.
Se toarna peste laptele caldut si se formeaza o budinca roz in care adaugam zaharul vanilinat si 30 g unt /margarina.
Se coace blatul intr-o tava dreptunghiulara.
Se lasa sa se raceasca si apoi se toarna peste el budinca roz.
Se taie triunghiuri si se orneaza cu jumatati de struguri fara samburi.
Separat am compus un strugure din bilute de cocos
(se fac simplu prin framantarea unor parti egale de unt/margarina,nuca de cocos, lapte praf si zahar pudra) in care am pus cateva merisoare la mijloc si apoi le-am tavalit prin razatura de nuca de cocos.
Le-am servit impreuna pentru efect artistic.