Tarta foietaj cu branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2013 | 6603 vizualizari

 

Rapida, simpla si delicioasa! :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj( are doua bucati de foi)
  • 2 pachete de branza telemea de vaca( Hochland) 700 gr
  • 150 gr iaurt grecesc( 1 borcanel)
  • 3 oua si 1 galbenus( pentru uns)
  • un praf de chimen macinat
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta foietaj cu branza:

Se decongeleaza foietajul la temperatura camerei.

Branza se amesteca cu ouale, iaurtul si verdeata tocata.

Se tapeteaza tava cu hartie pergament. Se intinde prima foaie, ea este o foaie dreptunghiulara iar daca folosim tava rotunda de tarta taiem colturile si umplem golurile de pe margine.

Asezam compozitia de branza.

Deasupra punem foaia a doua de care am tras putin sa se intinda usor sa acopere bine umplutura. Eu din marginile ramase am decupat urgent cu forma cateva floricele :)))

Ungem cu galbenus, presaram cu chimen macinat si coacem la 200 de grade pentru aproximativ 45 de minute.

Servim cu placere .... e o mare bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta foietaj cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

mamaieelena 1

22.01.2013, 18:48

ce bunaciune de tarta ai facut Ruxy si cum la mine nu prea merge netul intru rar si vad tarziu bunatatile

RuxyRux 1

22.01.2013, 19:15

Te pup scumpa mea Mamaie...multumesc si ma bucur sa te revad!

babi5 1

04.09.2013, 16:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]