Cepele se curata, se spala si se toaca marunt.
Pieptul de pui, fara os si fara piele, il spalam bine, apoi il taiem cubulete.
Punem uleiul la incins intr-o tigaie, apoi punem ceapa la calit.
Dupa ce s-a calit o scurgem de ulei si o punem intr-un vas.
In acelasi ulei punem pieptul de pui, si lasam pana se albeste.
Dupa ce s-a facut carnea, o strecuram de apa lasata si o punem peste ceapa calita.
Asezonam cu sare si piper dupa gust, apoi o lasam sa se raceasca.
Dupa ce carnea si ceapa s-au racit, adaugam oul batut si smantana si omogenizam.
Dam umplutura de-o parte, si ne ocupam de aluat.
Foaia de aluat decongelata o punem intr-o forma de tarta unsa cu putin ulei, acoperind si marginile. Taiem surplusul de aluat.
Punem apoi compozitia de carne, iar din aluatul ce ne-a ramas decupam diverse forme, dupa preferinta. Eu am facut stelute, cu o forma de fursecuri.
Ungem tarta cu oul batut cu lapte si o dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.
Se serveste calda sau rece, este buna oricum.
Pofta buna!