Tarta sarata cu branza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2010 | 15266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de foietaj
  • 150 g telemea de vaca
  • 250 g cascaval
  • 100 g kaizer
  • 4 oua
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri cu faina
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1 praf de copt
  • unt cat o nuca
  • 1 legatura marar
  • o mana de rosii cherry
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata cu branza:

Preparam umplutura pentru tarta :radem  telemeaua  , jumatate din cantitatea de  cascaval si apoi punem  intr-un vas unde adaugam smantana ,2 oua,faina,mararul si praful de copt stins in putina zeama de lamaie.Amestecam bine si daca este cazul saram.

Ungem o tava rotunda de tarta cu unt , intindem foaia astfle incat aluatul sa acopere si peretii formei , punem kaizerul taiat fasiute si cealalta jumatate de cascaval taiat cubulete.Deasupra punem amestecul de mai sus.Batem cele 2 oua ramase cu 1/2 lingura de faina si turnam deasupra.Decoram cu rosii cherry si dam la cuptor circa 40-45 min.

Se poate servi atat calda cat si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (47)

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 20:28

iar ai aparut gaby?

marianascarlat 1

29.09.2010, 08:06

N-am stiut ce bunatate ai preparat, ca treceam pe la tine.

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 09:46

Mari, ma bucura vizita ta , te mai astept............

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu sparanghel si somon fumé