Tarta Tatin cu gutui

de vio_dreams in Prajituri, 19 Oct 2014 | 11630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 2 gutui mari
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura unt
  • un praf scortisoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta Tatin cu gutui:

Intr-o craticioara caramelizam zaharul si adaugam apoi untul. amestecam pana se omogenizeaza. Curatam gutuile si le taiem feliute. Le punem in sosul caramel, adaugam scortisoara si lasam pe foc pana se inmoaie.

Asezam gutuile pe fundul unei tavi. Turnam deasupra caramelul.

Decupam foaia de aluat si punem deasupra. Presam usor marginile .

Dam la cuptor pana se rumeneste aluatul de foietaj.

Punem deasupra  tavii un platou si rasturnam tarta astfel incat gutuile sa ramana deasupra. 

Lasam sa se raceasca si o servim alaturi de o portie generoasa de inghetata de vanilie. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Tatin cu gutui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]