Tartine cu branza si crema de fasole

de Julie in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 5869 vizualizari

 

Ciudata combinatie,veti spune...dar ce savoare neasteptata in acest amestec neobisnuit dupa care francezii "se dau in vant"- conform Laurei Calder.

 

INGREDIENTE

  • 250 g fasole boabe,
  • 100 ml ulei,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lingura zeama de lamaie,
  • sare,
  • 1/2 lingurita boia dulce ,
  • menta proaspata,
  • felii de paine prajita ,
  • crema de branza (almette,creme bonjour...)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu branza si crema de fasole:

Fasolea se fierbe in apa cu sare ,se scurge si apoi se paseaza . Piureul obtinut se bate bine cu mixerul (sau cu o lingura din lemn) adaugand treptat uleiul. Cand s-a albit si s-a tranformat intr-o pasta fina si cremoasa se adauga usturoiul pisat , zeama de lamaie, menta tocata marunt si boiaua -pentru o frumoasa culoare roz.

Se ung feliile de paine prajita cu crema de branza iar deasupra se aseaza crema de fasole. Binevenite ar fi si ceva rondele de ceapa verde, ca decor si ca un plus de gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu branza si crema de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

vanilla 1

19.11.2010, 15:49

o felie nu ai putea sa o trimiti cu prastia spre mine???

Julie 1

20.11.2010, 21:52

Multumesc mult tuturor de voturi Incercati combinatia, e super! Trimitem si cu prastia daca se cere!

Bya Ralu 1

07.06.2013, 10:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.