Tartine foietaj, umplute cu crema de branza cu marar si somon fumee

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2010 | 8052 vizualizari

 

O tartina atat de gustoasa si de fina...decorativa si numai buna de pus pe masa de Revelion

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj( reteta o gasiti la pasta de somon fumee in foietaj)
  • Crema de branza cu marar:
  • 150 gr branza ( eu am pus feta)
  • 5 linguri iaurt
  • marar
  • Umplutura:
  • somon fumee taiat bucatele mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine foietaj, umplute cu crema de branza cu marar si somon fumee:

Crema de branza:

Faramitam branza cu furculita, apoi adaugam iaurtul si amestecam foarte bine cu un tel...si la sfarsit mararul tocat. In crema de branza punem bucatele mici de somon( fiecare stabileste cantitatea dupa dorinta personala). umplem cornetele de foietaj desfacute cu crema de branza, apoi presaram bucatele de somon fumee deasupra.

Este ideal sa pastram la rece inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine foietaj, umplute cu crema de branza cu marar si somon fumee" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon fume și cremă de brânză