Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)

de reisnaor_2006 in Porc, 29 Noi 2014 | 8940 vizualizari

 

Degetele au ramas lipite de carne.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati piept de pui
  • 5 coaste de porc
  • 1 pereche carnati afumati de porc
  • 100 gr apa
  • 100 gr ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ghimbir
  • oregano
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor):

Asezam intr-un castron pe rand cate un rand din fiecare carne pe care le-am sarat si piperat.Facem un sos din toate mirodenile,ulei si apa si turnam peste carne si lasam la macerat 30 de minute.In tava cuptorului asezam bucatile de carne si zeama ramasa si lasam la 200  de grade pana se rumeneste.Degetele au ramas lipite de carne,delicioasa.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste lipicioase la cuptor