Teci cu usturoi

de Andra_Constantinescu in Mancaruri de legume, 18 Iul 2015 | 4872 vizualizari

 

Din astea am poftit sa mananc doar cand am fost gravida, acum nu mai mananc.

 

INGREDIENTE

  • 1,4 kg teci de fasole;
  • 2 l apa;
  • doua linguri ulei;
  • sare;
  • o capatana mare de usturoi.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Teci cu usturoi:

Se pun apa, uleiul si sarea la foc intr-o cratita.

Tecilor li se indeparteaza moatele si se spala. Se lasa intregi sau se rup pe jumatate.

Cand apa da in clocote se pun tecile in ea si se fierb pana cand se inmoaie. Se lasa sa se racoreasca.

Se curata usturoiul, se spala si se zdrobeste peste teci si se amesteca. Se potrivesc de sare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Teci cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane cu sos de iaurt si smantana