Telina cu sos de mustar

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 11 Mar 2018 | 4875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g telina
  • 1 buc ceapa
  • 2 linguri mustar
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telina cu sos de mustar:

Se curata telina de coaja, se spala si se taie feliute subtiri, dupa care se prajeste in ulei incins. Se scoate si se pastreaza la cald.

Calim ceapa taiata fideluta, adaugam telina si turnam apa cat sa o acopere. Lasam sa fiarba la foc mic.

Intre timp amestecam mustarul cu faina, zeama de lamaie si foarte putina apa. Eu am folosit o lingura cu mustar de dijon si o lingura cu mustar clasic. Adaugam mustarul peste telina, amestecam si stingem focul. Condimentam mancarea cu sare si piper si ornam cu marar verde tocat marunt.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti sa alegeti fierberea telinei in cazul in care va feriti de prajeli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Telina cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - tocanita de cartofi cu ardei copt