Telina pane

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2013 | 8645 vizualizari

 

Potrivita ca gustare sau garnitura teina pane este foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 telina
  • faina
  • 1-2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Telina pane:

 

Telina se curata, se spala, se taie felii de 0,5 cm si se fierbe in apa cu sare pana se inmoaie. Se lasa sa se raceasca.

 Se scurge bine de apa, se trece prin faina, ou batut in care am pus sare si piper, pesmet si se pune in tigaia cu ulei incins. 

Se prajeste pe ambele parti si se aseaza pe un servet pentru a se absorbi excesul de ulei.

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga diferite condimente dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Telina pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Tabita _ 1

12.04.2013, 00:25

RuxyRux

Sim0na 1

12.04.2013, 10:09

Uite ca d-asta n-am mancat niciodata! Trebuie s-o incerc neaparat!

Tabita _ 1

12.04.2013, 11:17

Sa o incerci Sim0na, n-ai ce pierde.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu ceapa