Tempura de pui

de Bya Ralu in Pui, 31 Aug 2013 | 20012 vizualizari

 

O alta reteta luata din click pofta buna

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • sare/piper alb
  • 150 ml bere rece
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 1 lingura de amidon
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tempura de pui:

Se spala pieptul de pui,se taie fasii si se pune pe servete de hartie sa se usuce.

Se pun bucatiile de pui uscate intr-un bol,se adauga condimentele.

Se amesteca ouale cu berea rece,faina si amidonul.Aluatul trebuie sa aiba consistenta smantanii.

Se toarna compozitia peste bucatiile de pui.

Se pune ulei intr-un ceaun sau intr-o tigaie si punem bucati pe rand scurgand surplusul de aluat.

Se scot pe servete de hartie.

Se servesc atat calde cat si reci.

TIPS-URI

1

Deasupra se prasara piper macinat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tempura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati, cu piept de pui la cuptor