Răsfață-te cu un tiramisu cu căpșuni, un desert delicios la pahar. Andra Mihail ne aduce o rețetă rapidă și ușoară, ideală pentru a impresiona orice musafir.
Dacă vrei să prepari acestTiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar, iată care sunt ingredientele: pișcoturi, căpșuni, ouă, zahăr, mascarpone.
Cum se prepara Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar:
Separă albușurile de gălbenușuri. Mixează albușurile și un praf de sare până capătă consistentă și devin albe și dense.
Mixează gălbenușurile cu zahărul pudră până își dublează volumul, apoi încorporează brânză mascarpone. Mixează până la omogenizare, apoi combină cele două compoziții.
Curăță căpșunile de codițe. Oprește câteva întregi, iar restul taie-le cuburi și pasează-le fin într-un blender.
Trece pișcoturile prin piureul de căpșuni rezultat ca să se hidrateze și să capete aromă.
Montează desertul în pahare, așezând o baza de pișcoturi, crema de mascarpone, cubulețe de căpșuni proaspete. Alternează astfel compozițiile până se umple fiecare pahar.
Pune desertul la rece până în momentul servirii.
Tiramisu cu căpșuni la pahar este gata pentru a fi savurat.
Încearcă și rețeta de Tiramisu cu fistic sau varianta de Tiramisu la pahar.
Îți recomandăm și rețeta de Ruladă Tiramisu, un desert excelent.