Tiramisu reteta la pahar

de Alexandra Burz in Prajituri, 1 Feb 2016 | 3778 vizualizari

 

 Tiramisu reţetă originală, in varianta la pahar

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 250 gr mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 gr zahar
  • 5 galbenusuri
  • 1 lingurita de ness
  • 10 piscoturi
  • Cacao pt decor
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta la pahar:

  • Tiramisu reţetă originală
  • Frecam bine galbenusurile cu zaharul pana se albesc.
  • Adaugam mascarponele si frisca batuta tare.
  • Omogenizam.
  • Facem 200 ml cafea cu ness-ul.
  • Insiropam piscoturile si le asezam in pahare.
  • Punem un strat de piscoturi... unul de crema...
  • Decoram cu cacao.
  • Lasam la rece 2 ore si e gata de servit.

TIPS-URI

1

Puteti adauga si fructe atat in crema cat si ca un nou strat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu la pahar - Reteta rapida pentru un desert italian aromat si intens