Tjapjoi Vegetarian

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 15 Mar 2015 | 2933 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame taitei cu ou
  • 3 lingurite ulei de susan
  • 1 conserva porumb baby
  • 2 linguri sambal oelek (pasta de ardei iuti)
  • 4 oua
  • 4 linguri ketjap manis (sos de soia dulce)
  • 400 de grame mix de legume chinezesti (praz, ardei gras etc)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tjapjoi Vegetarian:

Se bat ouale ca pentru omleta, impreuna cu sambal oelek. Se rastoarna intr-o tigaie fierbinte si se gateste precum o omleta. Se scoate pe o farfurie si se taie fasii.

Taiteii se gatesc conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se calesc legumele, mai putin porumbul, 3-4 minute la foc mare in putin ulei. Se adauga porumbul taiat in bucati mai mici si se mai gateste 3 minute amestecand frecvent. 

Se adauga ketjap manis si 200 ml apa fierbinte. Se adauga uleiul de susan, piper si eventual sare. La final, se adauga taiteii si se amesteca pentru omogenizare. 

Se aseaza in farfurii si se decoreaza cu fasii de omleta. 

Sursa: Allehande

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tjapjoi Vegetarian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

15.03.2015, 18:58

Interesantă combinție!

simona72 1

16.03.2015, 08:28

Ce faina reteta!

Carmen_g 1

19.03.2015, 07:58

Ce bun trebuie sa fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete