Toast cu ouă şi somon

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2013 | 3509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 baghetă din făină integrală
  • 2 ouă
  • 1 lingură iaurt
  • 1 fir ceapă verde tăiată rondele
  • 150 grame somon afumat
  • sare/piper
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu ouă şi somon:

Ouăle se bat cu puţină sare şi se amestecă cu iaurtul. 

Se încălzește puțin ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se toarnă ouăle în tigaie și se lasă câteva secunde să se așeze. Se amestecă puțin cu o spatulă. Se lasă  30 de secunde, se mai amestecă puțin și tot așa până când ouăle sunt gătite complet și am obținut fâșii mari de omletă. Se scot pe o farfurie și se lasă la răcit. 

Bagheta se taie felii care se introduc în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 5 minute. Se lasă la răcit. 

Se așează bucăți de omletă pe fiecare felie de baghetă, deasupra fâșii de somon afumat și se ornează cu ceapă verde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu ouă şi somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]