Toast cu ouă şi somon

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2013 | 3530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 baghetă din făină integrală
  • 2 ouă
  • 1 lingură iaurt
  • 1 fir ceapă verde tăiată rondele
  • 150 grame somon afumat
  • sare/piper
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu ouă şi somon:

Ouăle se bat cu puţină sare şi se amestecă cu iaurtul. 

Se încălzește puțin ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se toarnă ouăle în tigaie și se lasă câteva secunde să se așeze. Se amestecă puțin cu o spatulă. Se lasă  30 de secunde, se mai amestecă puțin și tot așa până când ouăle sunt gătite complet și am obținut fâșii mari de omletă. Se scot pe o farfurie și se lasă la răcit. 

Bagheta se taie felii care se introduc în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 5 minute. Se lasă la răcit. 

Se așează bucăți de omletă pe fiecare felie de baghetă, deasupra fâșii de somon afumat și se ornează cu ceapă verde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu ouă şi somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]