Toast picant cu ciuperci, Kale, bacon si branza Cottage

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 29 Mar 2016 | 2705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine integrala
  • 6 ciuperci
  • otet din vin alb
  • 1 rosie mare sau 4 rosii cherry colorate
  • o mana varza Kale sau spanac
  • 1 lingura branza Cottage sau branza proaspata de vaci
  • ulei de masline
  • sos picant (eu am folosit Tabasco)
  • 1 fasie bacon din carne de curcan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast picant cu ciuperci, Kale, bacon si branza Cottage:

Se indeparteaza piciorusele ciupercilor si se pastreaza pentru alta ocazie. 

Se adauga palariile ciupercilor intr-un bol, impreuna cu rosia/rosiile taite logitudinal in jumtatati, 1 lingura ulei, o lingura otet din vin alb si putin sos picant si se amesteca. 

Se incalzeste o tigaie antiaderenta la foc mic, se aseaza ciupercile cu lamelele in jos si rosiile cu partea taiata in jos, iar langa se aseaza felia de paine si baconul. 

Se lasa la gatit 10-15 minute, intocand painea la jumatatea timpului. 

Se scoate painea pe o farfurie, iar in ultimele minute de gatire a ciupecilor, se adauga varza Kale, sare si piper. 

Se aseaza varza kale pe paine, apoi branza Cottage, rosiile si bacon. Se stropeste totul cu putin sos picant, sare,piper iar langa se aseaza ciupecile. 

TIPS-URI

1

Calorii per portie: 247

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast picant cu ciuperci, Kale, bacon si branza Cottage" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu parizer din piept de pui si bunatati Delaco