Toba

de Miha in Mezel de casa, 13 Dec 2009 | 20092 vizualizari

COMENTARII (4)

adry88 1

04.06.2011, 10:35

da nu e aceeasi?

Nicolae 1

20.12.2012, 08:42

...fara plamini,ficat,,,se pune carne de la capul porcului se poate adauga si muschi dupa placere ,se ferbe capul pina se desface oasele de pe carne....limba nu se desface niciodata ....dupa afumare se pune din nou la presara ca sa nu prinda aer altfel nu sta timp mai indelungat...

NicoNicolass 1

29.06.2014, 17:51

Interesant
Ar fi fost bn daca avea si cateva poze asa ca un mic ajutor pt cei incepatori
Ms

babi5 1

18.12.2014, 07:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Toba de casa pentru Craciun