Tocana cu pui crescut la curte

de Constelatialeu in Pui, 29 Apr 2015 | 4296 vizualizari

 

Alt gust,alta mancare de.....chiar daca carnea e un pic mai atoasa......

 

INGREDIENTE

  • piept,copane si tartita de la un pui crescut la tara
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 morcov
  • 5 cepe rosii
  • 10 fire de usturoi verde
  • 400 g rosii decojite
  • 2 cartofi ( ca atat am avut si mi-a fost lene sa ma duc la piata)
  • 50 ml ulei
  • sare
  • 1 lingurita de Mirodenia de la fuchs
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu pui crescut la curte:

Mai intai am pus la fiert bucatile de pui,din zeama respectiva am facut o supa cu galusti.Cand au fost fierte bine,le-am scos pe o farfurie si m-am apucat sa pregatesc tocana.Am curatat si spalat legumele si apoi le-am taiat,morcovul bucatele rotunde,ardeiul si cartoful cubulete iar ceapa maunt.Am pus o cratita pe foc sa se incinga,am adaugat uleiul si legumele, mai putin cartoful,am presarat un praf de sare si am pus capacul peste cratita,lasand focul mai mic,sa se inabuse bine legumele.Am lasat cca 20 min,dupa care am adaugat cartofii si cca 250 ml apa.Am lasat sa fiarba bine cca 20 min si am adaugat rosiile si lingurita de mirodenia.La final am pus carnea,care era deja fiarta,am mai lasat 10 min sa se intrepatrunda aromele.Am tras de pe foc cratita si am adaugat patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu pui crescut la curte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pulpe de pui si ciuperci de padure