Tocana de carne de porc cu paste

de Bya Ralu in Porc, 10 Aug 2016 | 6340 vizualizari

 

Foarte foarte bun a iesit

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg de pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • paste fusilli
  • 1 cana de pasata di pomodoro(pasta de rosii)
  • ulei de masline
  • vin alb
  • vegeta/piper
  • cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de carne de porc cu paste:

Carnea se taie in bucati mai mari,se pune intr-un castron,punem condimentele,ulei de masline si vinul si lasam la rece sa se marineze circa 1-2 ore.

Punem carnea impreuna cu sosul format de la marinare intr-o tigaie wok,punem apa cat sa acopere si lasam sa fiarba circa 30 minute.

Adaugam ceapa tocata marunt,condimentele,completam cu apa pana este bine fiarta carnea.

Adaugam pasta de rosii cu putina apa si pastele si lasam la foc mic sa fiarba inca vreo 10 minute.

Cand pastele si carnea sunt fierte se presara cascaval ras deasupra si se servesc calde.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de carne de porc cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana